Botox mot svette – “Fråga doktorn” på TV4

Igår tok “Fråga doktorn” opp problemet med hyperhidrose, overdrevet svetting, nok en gang. Dr. Mikael besvarte spørsmål om bl.a:

– Væskeinntak når man svetter.
– Myter om kompensatorisk svetting etter injeksjonsbehandling med Botox.
– Hva koster en behandling med Botox.
– Hva får man dekket av det offentlige.
– Svetting på nettene.
– Kompensatorisk svetting etter operasjon av “svettenerver”.
– Svette som lukter vondt.
– Svetting i pannen.

En stor takk!

Mange spørsmål ble besvart på kort tid. Svetteklinikken vil takke TV4 og Nyhetsmorgon for at de tar opp problemene med overdrevet svetting. Hyperhidrose er en ekstremt pinlig diagnose for mange. De som lider av denne diagnosen vil ofte unngå å prate om lidelsen. Spørsmål om hyperhidrose er et følsomt tema. Botox kan lett assosieres med skjønnhetsbehandlinger.

Anbefalt behandling.

Dr. Mikael anbefaler injeksjonsbehandling med botulinumtoksin mot overdrevet svetting. Svetteklinikken er en av flere klinikker som utfører svettebehandling. Injeksjonene settes ytterst i huden. Selvfølgelig vil det bli gitt smertelindring før injeksjonene gjøres. Effekt av behandlingen oppnås etter noen dager. De fleste blir helt tørre etter behandlingen. Andre oppnår en kraftig reduksjon av svettingen. Effekten varer i flere måneder. Hvor lenge man har effekt avhenger av hver enkelts immunforsvar, dvs hvor raskt kroppen bryter ned svetteblokkeringen.

Positiv respons.

Pasienter som kommer tilbake til Svetteklinikken forteller hvor stor lettelse behandlingen har gitt dem. De får tilbake livsgnisten og får økt livskvalitet. Planlegging, klesbytting og unnskyldninger blir kun minner.

Gratis konsultasjon med lege.

Svetteklinikken tilbyr konsultasjon med lege – uten kostnader. Dette kan foregå på telefonen, over video eller på klinikken. Nøl ikke med å ta kontakt dersom du har spørsmål, som dr. Mikael ikke ga svar på, eller om du lurer på ting i forbindelse med behandlingen. Hver dag hjelper vi mange til å få et bedre liv.

Klinikkens personale har lang erfaring.

Susanne er en av våre ansatte, som utfører svettebehandling. Hun er den som har utført flest injeksjonsbehandlinger mot hyperhidrose i Sverige. Teamet ved Svetteklinikken består av fagfolk, som jobber med hyperhidrose på heltid. Behandlingene utføres med minst mulig ubehag. Vår injeksjonsteknikk gir redusert risiko for blåmerker og andre bivirkninger. Dette gjør vi for at du skal føle deg trygg, og oppnå et bra resultat.

Kontakt

info@svetteklinikken.no

22 69 70 00

Svetteklinikken 2021 © All rights reserved.