miraDry behandling av svette og lukt under armene

Svetter du mye under armene? miraDry har en varig behandling mot svette og lukt. Behandlingen har umiddelbar virkning. Svetteklinikken er ledende i Europa innen behandling med miraDry. Under behandlingen benyttes mikrobølger, som varmer opp og tillintetgjør svettekjertlene i armhulene. På den måten vil du slutte å svette selv om du anstrenger deg, det er varmt eller du er stresset. Dermed bør du ikke være urolig for svetteflekker eller lukt under armene.

miraDry er en behandling som reduserer svetting under armene permanent.

miraDry bruker energien i mikrobølger for å varme opp og ødelegge svettekjertlene i armhulene.

Du kan forvente en umiddelbar og varig reduksjon av svetting og lukt. Etter behandlingene er svettekjertlene ødelagte. Kliniske studier viser en gjennomsnittlig 82% reduksjon av svetting etter behandling.

Armhulene bedøves før behandlingen, slik at man ikke kjenner behandlingen. Siden markeres området som skal behandles. Applikatoren blir presset mot huden, og det skapes et undertrykk. Så vil mikrobølgene avgi energi, som varmer opp og ødelegger svettekjertlene.

Som oftest er det tilstrekkelig med én behandling. Fire av fem er fornøyd med svettereduksjonen som oppnås etter én behandling. Én av fem gjennomfører en behandling før det har gått ett år – og da til redusert pris.

Barbér armhulene senest 4 dager innen behandlingen. Bruk ikke deodorant eller antiperspirant på behandlingsdagen.

Bedøvelsen avtar etter etpar timer. Da vil du kjenne noe ubehag, og armhulene vil være hovne og ømme. Du får kjøleposer av oss, og du kan ta Alvedon og Ipren for å minske ubehaget når du kommer hjem.

Ubehag under armene vil vanligvis gi seg i løpet av ett døgn. Det kommer til å være hovent i noen dager, og etter dette kan du kjenne små kuler under armene i en periode. For de fleste er dette de eneste bivirkningene som kjennes.

Én behandling koster 27.900 kr

Nei. Idag er det bare FDA og CE-godkjenning for behandling av svetting i armhulene.